SEQanswers

SEQanswers (http://seqanswers.com/forums/index.php)
-   Sample Prep / Library Generation (http://seqanswers.com/forums/forumdisplay.php?f=25)
-   -   troubleshooting agilent bioanalyzer error (http://seqanswers.com/forums/showthread.php?t=77728)

seqtechno1 08-24-2017 10:49 AM

troubleshooting agilent bioanalyzer error
 
I ran an RNA 6000 nano chip with RNA samples in all 12 wells, some randomly came back flagged with error: unexpected signal in fast region. Is there any way to troubleshoot this after the fact to get an accurate RIN number?:mad:

jteeee2 08-24-2017 11:44 AM

You should be able to manually adjust the fast region signal allowance under the advanced settings and this will clear the error, allowing for a RIN to be called.

smoics 10-31-2018 12:39 PM

Agilent tech support is really helpful with fixing these problems, if you are unsure how to do so. (Via phone or email them the run file)


All times are GMT -8. The time now is 09:29 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.