SEQanswers

SEQanswers (http://seqanswers.com/forums/index.php)
-   General (http://seqanswers.com/forums/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Posting/Responding on SeqAnswers (http://seqanswers.com/forums/showthread.php?t=62193)

GenoMax 08-24-2015 11:45 AM

Posting/Responding on SeqAnswers
 
If you are composing a new post (or creating a response to a pre-existing post) please make a copy of your text before you hit the "Submit/Post" button.

DDoS scans enabled on SeqAnswers may cause you to lose your post/text, if a scan is initiated just when you hit "submit". Having a copy of the text in clipboard will allow you to go back and recreate your post/response quickly and then post it successfully the second time (DDoS scans only happen after a set interval).

ECO 08-25-2015 01:19 PM

To the front page! Working on a better abuse/DDoS solution!

ECO 09-01-2015 11:01 AM

Increased the timeout period significantly. This should help.

cliveno1 11-25-2015 03:42 PM

How to post?
 
Where/how does anyone create a new post on this site? Sorry, for butting in on this but I have searched everywhere on this site to find a icon to click that says "Start a new post" or something similar!!!!!

I can see messages saying I'm allowed to post, I get a screen urging me to make a post!!!

blancha 11-25-2015 03:45 PM

New thread

GenoMax 11-25-2015 03:46 PM

Quote:

Originally Posted by cliveno1 (Post 185392)
Where/how does anyone create a new post on this site? Sorry, for butting in on this but I have searched everywhere on this site to find a icon to click that says "Start a new post" or something similar!!!!!

I can see messages saying I'm allowed to post, I get a screen urging me to make a post!!!

Info here: http://seqanswers.com/forums/showpos...69&postcount=9

cliveno1 11-25-2015 06:45 PM

Thanks. Maybe they could pose some arcane riddles to really test people!

gsgs 11-25-2015 10:23 PM

so I usually edit the text in my browser and then copythe whole thing
to the forum window and then submit. The text is still in my browser.
The typical problem is, that when I'm visiting another page before submitting,
(e.g. for searching and then including the URL of a link into the post),
then I sometimes can't go back to the post and the text is lost.
So, I also sometimes I post it without the links and then insert the links
later with editing the existing post

vivi7 08-15-2016 04:47 AM

Question
 
I'm very sorry for the probably stupid question, but how can I create a new post here?

GenoMax 08-15-2016 04:52 AM

Quote:

Originally Posted by vivi7 (Post 197795)
I'm very sorry for the probably stupid question, but how can I create a new post here?

SeqAnswers.com --> Click Forums (Site Navigation section top left) --> Select Forum you want to post in --> New Thread (button at top left).

vivi7 08-15-2016 05:02 AM

Thanks
 
Quote:

Originally Posted by GenoMax (Post 197796)
SeqAnswers.com --> Click Forums (Site Navigation section top left) --> Select Forum you want to post in --> New Thread (button at top left).

Thank you very much :)

ankitgoyal 09-26-2017 11:01 PM

Thanks for helping. It is really appreciable to discuss the point of making copy of text before proceeding.


All times are GMT -8. The time now is 02:56 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.