SEQanswers

Go Back   SEQanswers > Search Forums


Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: osha84
Forum: Bioinformatics 03-11-2014, 09:42 AM
Replies: 3
Views: 962
Posted By osha84
I need more explanation please. I also have...

I need more explanation please. I also have another issue! the error I keep getting is that argument X is not a numeric, so I used "as.numeric" function but it's not working properly. I followed some...
Forum: Bioinformatics 03-06-2014, 10:28 AM
Replies: 3
Views: 962
Posted By osha84
One density plots for multiple samples

Hello everyone,

Basically I have done normalization on my microarry 450k data using Lumi package followed by BMIQ beta mixture quantile normalization. It was easy to generate some plots when I was...
Forum: Bioinformatics 09-12-2013, 04:41 PM
Replies: 3
Views: 1,657
Posted By osha84
I basically used the parentheses () in stead of...

I basically used the parentheses () in stead of using brackets []. That fixed the replacing issue and replaced all the chrs.

my code after fixing it looks like this.
awk 'BEGIN {OFS="\t"} {...
Forum: Bioinformatics 09-12-2013, 10:04 AM
Replies: 3
Views: 1,657
Posted By osha84
I fixed the code, Thank you anyways

I fixed the code,

Thank you anyways
Forum: Bioinformatics 09-12-2013, 09:30 AM
Replies: 3
Views: 1,657
Posted By osha84
Unhappy awk search and replace

Hi guys,

I'm kinda new to shell scripting and I wrote this command in awk to go through on file line-by-line and search for "chr3,chr7,chr10,chr11,chr14,and chr20" in the first column and replace...
Forum: Bioinformatics 06-17-2013, 01:08 PM
Replies: 6
Views: 4,503
Posted By osha84
Hi Lennea, It actually said [LIB] not found. I...

Hi Lennea,
It actually said [LIB] not found. I used my mackbook to install the tools and it didn't work until I realized that it doesn't wrok on mac so I had to install Parallels so I can run...
Forum: Bioinformatics 06-14-2013, 11:53 AM
Replies: 6
Views: 4,503
Posted By osha84
I also did the same but it keeps giving me [LIB]...

I also did the same but it keeps giving me [LIB] command not found error. does anyone know how to solve this problem please.
Showing results 1 to 7 of 7

 


All times are GMT -8. The time now is 02:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Single Sign On provided by vBSSO