SEQanswers

Go Back   SEQanswers > Sequencing Technologies/Companies > SOLiD



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Two emulsion PCRs?? dmrodz 454 Pyrosequencing 2 06-30-2011 08:16 AM
Troubleshooting EZ Bead vs manual bead prep pmiguel SOLiD 0 01-18-2011 07:33 AM
Bubbles and XD slides pmiguel SOLiD 0 10-13-2010 05:54 AM
Bead preparation for "GS Junior" with ABI EZ Bead Dystem Nelix 454 Pyrosequencing 1 06-18-2010 01:09 AM
emulsion pcr - one template-fragment per bead? Triticum 454 Pyrosequencing 1 11-30-2009 11:31 AM

Reply
 
Thread Tools
Old 06-14-2011, 05:31 AM   #1
asaleh
Member
 
Location: Maryland

Join Date: Jun 2011
Posts: 16
Unhappy EZ bead Bubbles after transfering emulsion

Hello all,

I performed my first E80 yesterday. I had several bubbles form around the upper triangle piece when I was transferring the emulsion to the amplifier pouch. Despite nearly an hour of trying I was not able to eliminate them all.

After amplification I can see a small number of broken reactors in the form of speckling at the corner of the bag at the bottom of the pouch . I am wondering if others have experienced this and what they may do to eliminate this problem?

Also if you have experienced this does it kill your run?

I will post once I know the results of my wfa... the e10 scale I performed on this library looked beautiful though.
asaleh is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2011, 05:32 AM   #2
asaleh
Member
 
Location: Maryland

Join Date: Jun 2011
Posts: 16
Default

ok so I now know why no one replied wfa looked ok.
asaleh is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
amplification, ezbead

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off




All times are GMT -8. The time now is 06:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Single Sign On provided by vBSSO