SEQanswers

Go Back   SEQanswers > Sequencing Technologies/Companies > Illumina/Solexa



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
what are your thouths about this result nicedad General 2 09-01-2011 02:40 AM
BLAST result rdu Bioinformatics 0 04-28-2011 11:22 AM
BWA sampe mapping result, what is "PROPER PAIR"? hl450 Bioinformatics 5 08-06-2010 02:26 PM
something about my 454 result tangsha1986 454 Pyrosequencing 10 06-28-2010 11:31 PM
Understanding BWA result Hena Bioinformatics 4 11-11-2009 11:36 AM

Reply
 
Thread Tools
Old 06-04-2010, 04:56 AM   #1
baby1885
Member
 
Location: china

Join Date: Jan 2010
Posts: 13
Unhappy Help for bwa result

I have short read below 200bp solexa data and used bwa for mapping,but bwa result without [email protected] lines' in the header,How can i get @SQ lines in bwa result?
Parameter:bwa aln -l 32 -M 3 database.fa shortread.fq >aln.sai
bwa samse database.fa aln.sai shortread.fq >aln.sam
Anyone who can help me,Thank you very much!
baby1885 is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2010, 08:44 AM   #2
drio
Senior Member
 
Location: 4117'49"N / 24'42"E

Join Date: Oct 2008
Posts: 323
Default

How does your database look like? Do the reads that align show any of the contigs in your database? Do you get any error/warning while running bwa? What version are you using?
__________________
-drd
drio is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2010, 10:41 AM   #3
lh3
Senior Member
 
Location: Boston

Join Date: Feb 2008
Posts: 693
Default

Get the latest bwa from bio-bwa.sf.net
lh3 is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2010, 01:05 AM   #4
baby1885
Member
 
Location: china

Join Date: Jan 2010
Posts: 13
Default

My database is fasta format and my data is fastq format ,while running bwa there is't point out any error or warning,and else my bwa version is bwa 0.5.0 (r1200)
bwa align result doesn't show any of the contigs in database,it's special mapping.
baby1885 is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2010, 03:13 PM   #5
drio
Senior Member
 
Location: 4117'49"N / 24'42"E

Join Date: Oct 2008
Posts: 323
Default

Quote:
Originally Posted by baby1885 View Post
My database is fasta format and my data is fastq format ,while running bwa there is't point out any error or warning,and else my bwa version is bwa 0.5.0 (r1200)
bwa align result doesn't show any of the contigs in database,it's special mapping.
Yeap, that's a very old version get the latest bwa.
Once again, I don't know where people gets this old versions.
__________________
-drd
drio is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2010, 06:22 PM   #6
baby1885
Member
 
Location: china

Join Date: Jan 2010
Posts: 13
Default

Yeah,I have find the resourse of the problem,The versions is too old to use,and I download latest versions without this problem,Thank you again drio and lh3!

Last edited by baby1885; 06-05-2010 at 06:25 PM.
baby1885 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off




All times are GMT -8. The time now is 11:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Single Sign On provided by vBSSO