SEQanswers

Go Back   SEQanswers > Bioinformatics > Bioinformatics



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trimmomatic quality trimming kga1978 Bioinformatics 27 09-21-2020 03:00 PM
Adapter trimming and trimming by quality question alisrpp Bioinformatics 5 04-08-2013 04:55 PM
newbler quality trimming Himalaya 454 Pyrosequencing 2 08-22-2012 04:44 AM
[Help!] How can I extract high quality reads from the output file of NovoAlign qc.share Illumina/Solexa 0 09-27-2010 09:41 AM
Novoalign V2.04 with Quality Calibration sparks Bioinformatics 0 05-20-2009 03:10 AM

Reply
 
Thread Tools
Old 12-05-2013, 09:27 AM   #1
prs321
Member
 
Location: US

Join Date: Jun 2013
Posts: 96
Default Can you do quality trimming in NovoAlign?

If so, how?
prs321 is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2013, 11:21 AM   #2
jwfoley
Senior Member
 
Location: Stanford

Join Date: Jun 2009
Posts: 181
Default

From the message you get when you ask for a free trial:

Quote:
We usually enable hard clipping of low quality bases (-H option). This hard clips 3' bases with quality of 2.
jwfoley is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off




All times are GMT -8. The time now is 03:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Single Sign On provided by vBSSO