SEQanswers

Go Back   SEQanswers > Bioinformatics > Bioinformatics



Reply
 
Thread Tools
Old 08-07-2014, 04:03 PM   #1
Antony03
Member
 
Location: Canada, Quebec

Join Date: Apr 2012
Posts: 53
Default fasta35 VS fasta36

Hello,

I need to use, for a specific job, fasta35 and not fasta36. However, the result is clearly not the same between both.

fasta35 gives only 1 alignment: http://pastebin.com/f4NdYJCt

while fasta36 gives 3 alignments: http://pastebin.com/ADeKJ4GC

What I'm doing wrong with fasta35? It is probably not normal that it misses almost 2 perfect alignments on 3.

Thank you!
Antony03 is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2014, 01:05 AM   #2
maubp
Peter (Biopython etc)
 
Location: Dundee, Scotland, UK

Join Date: Jul 2009
Posts: 1,543
Default

This is a new feature in fasta36

P.S. This question is a duplicate of a BioPerl mailing list thread where Chris gave a more detailed answer: http://lists.open-bio.org/pipermail/...st/088909.html

Last edited by maubp; 08-08-2014 at 01:07 AM. Reason: Added link
maubp is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off




All times are GMT -8. The time now is 05:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Single Sign On provided by vBSSO