SEQanswers

Go Back   SEQanswers > Bioinformatics > Bioinformatics



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
RepeatMasker output sydghyyh14 Bioinformatics 3 09-11-2012 03:26 PM
RepeatMasker error parulvk Bioinformatics 0 10-26-2011 01:59 PM
RepeatMasker -lib option zwzhu Bioinformatics 1 09-15-2011 02:53 AM
RepeatMasker question slny Bioinformatics 0 06-08-2011 12:31 PM
RepeatMasker report of GRCh37 alanwan General 0 08-23-2010 05:46 PM

Reply
 
Thread Tools
Old 04-10-2011, 07:15 PM   #1
flipwell
Member
 
Location: Queensland

Join Date: Feb 2011
Posts: 14
Default RepeatMasker output

Where is the output from RepeatMasker saved? I can see the temporary folder in my directory during running but it disappears when it finishes and I can't find a *.masked file anywhere! Is there a separate option to save the output?
flipwell is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2011, 08:10 PM   #2
feixue1039
Member
 
Location: China

Join Date: Mar 2011
Posts: 18
Default

Can you find a file named *.log2?
I advise you to check it and make sure that there is no error message in it. Or can you provide the command line you use?

feixue1039
feixue1039 is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2011, 08:26 PM   #3
flipwell
Member
 
Location: Queensland

Join Date: Feb 2011
Posts: 14
Default

Thanks for your reply - I can't find a *.log2 file either

I ran it as follows: RepeatMasker ../../H99index/H99+mito.fa -lib output_repeats.fa
Then I added the -dir . and some extra output options, -a and -small, to see if that helped, but still nothing. It appears to run fine without throwing any errors, and I can see the files it makes as it runs but when it finishes this all disappears
flipwell is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2011, 06:58 AM   #4
rfujiwar
Junior Member
 
Location: USA

Join Date: Oct 2010
Posts: 1
Default

I guess there was never a reply to this problem
rfujiwar is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2011, 07:34 AM   #5
ETHANol
Senior Member
 
Location: Western Australia

Join Date: Feb 2010
Posts: 308
Default

When I run it, it saves the output files to the same directory as the input files are in. So I would guess you have an error along the way.
__________________
--------------
Ethan
ETHANol is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2011, 03:48 PM   #6
flipwell
Member
 
Location: Queensland

Join Date: Feb 2011
Posts: 14
Default

I found it was because I hadn't given the -species option, works fine now
flipwell is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off




All times are GMT -8. The time now is 12:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Single Sign On provided by vBSSO