SEQanswers

Go Back   SEQanswers > Bioinformatics > Bioinformatics



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BUSCO runs to completion, but without gene predictions and no result. Help? Genomics101 Bioinformatics 2 07-18-2016 04:16 AM
Work Help RoshMan Bioinformatics 1 07-23-2014 05:20 AM
getting dexseq_count.py to work alpesh Bioinformatics 6 06-18-2013 10:32 PM
fastx_toolkit can't work letusgo Bioinformatics 13 04-20-2012 05:59 AM
How to work out coverage? James Bioinformatics 1 09-22-2010 10:29 AM

Reply
 
Thread Tools
Old 02-10-2018, 03:05 AM   #1
Grendel26
Junior Member
 
Location: France

Join Date: Feb 2018
Posts: 4
Default Busco does not work

Hi everyone, does someone know why the Busco's website doesn't work?
Thanks you
busco.ezlab.org
Grendel26 is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2018, 03:42 PM   #2
Bukowski
Senior Member
 
Location: Aberdeen, Scotland

Join Date: Jan 2010
Posts: 354
Default

It's down.

https://gitlab.com/ezlab/busco

You can find links to the code and datasets there.
Bukowski is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2018, 07:45 AM   #3
Grendel26
Junior Member
 
Location: France

Join Date: Feb 2018
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by Bukowski View Post
It's down.

https://gitlab.com/ezlab/busco

You can find links to the code and datasets there.
Thanks uoi Kukowski i found it thanks to you.
Now i'm having a probleme, I don't know if you know a solution?

I used this code:
python run_BUSCO.py -i ACG-0042-scaffold.fa -o busco_output -l hymenoptera_odb9 -m geno

And I got this message error:

ERROR No section [busco] found in /home/ivan/Bureau/STAGE/BUSCO/Busco/scripts/../config/config.ini. Please make sure both the file and this section exist, see userguide.

Do you know what is the probleme?
Grendel26 is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2018, 09:56 PM   #4
Gopo
Member
 
Location: Louisiana

Join Date: Nov 2013
Posts: 23
Default

So, I had this problem- it could be due to two things:
(1) By default BUSCO has a file called
Code:
/path-to-busco-installation/busco/config/config.ini.default
. That file needs to modified and renamed as
Code:
/path-to-busco-installation/busco/config/config.ini
.

(2) You may have solved problem (1), but you removed the lines between sections. For example,

BUSCO will give that error if you have:

Code:
[tblastn]
# path to tblastn
path = /usr/bin/
[makeblastdb]
# path to makeblastdb
path = /usr/bin/
But no error with the following:

Code:
[tblastn]
# path to tblastn
path = /usr/bin/

[makeblastdb]
# path to makeblastdb
path = /usr/bin/
Gopo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off




All times are GMT -8. The time now is 11:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Single Sign On provided by vBSSO