SEQanswers

Go Back   SEQanswers > Sequencing Technologies/Companies > Illumina/Solexa



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Recalibrating phasing/prephasing after run thomasvangurp Illumina/Solexa 2 10-03-2014 06:15 AM
Phasing/prephasing -> fastq quality ameynert Illumina/Solexa 0 04-12-2011 06:45 AM

Reply
 
Thread Tools
Old 12-17-2018, 05:49 AM   #1
pablokbza
Junior Member
 
Location: argentina

Join Date: Dec 2018
Posts: 2
Default What prephasing can do?

Hi, I'm new working with Illumina's NGS technology, I'm using the FGx forensic kit, I'de got a high value of prephasing, a low density of clusters and several samples with low results, incomplete genetic profiles, my question is, if this can due to the high prephasing?
pablokbza is offline   Reply With Quote
Old 12-17-2018, 10:58 PM   #2
nucacidhunter
Jafar Jabbari
 
Location: Melbourne

Join Date: Jan 2013
Posts: 1,210
Default

High value for pre-phasing could be symptom rather than the cause. More info on phasing:

http://lab.loman.net/high-throughput...ina-platforms/

You can ask Illumina Tech support for run diagnosis.
nucacidhunter is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2018, 02:23 AM   #3
pablokbza
Junior Member
 
Location: argentina

Join Date: Dec 2018
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by nucacidhunter View Post
High value for pre-phasing could be symptom rather than the cause. More info on phasing:

http://lab.loman.net/high-throughput...ina-platforms/

You can ask Illumina Tech support for run diagnosis.
Thank you so much !
pablokbza is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
prephasing

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off




All times are GMT -8. The time now is 10:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Single Sign On provided by vBSSO