SEQanswers

Go Back   SEQanswers > Bioinformatics > Bioinformatics



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SOAPdenovo vani s kulkarni Bioinformatics 6 06-17-2013 12:08 PM
SOAPdenovo v1.05 scami Bioinformatics 1 01-04-2013 11:04 PM
SOAPdenovo flag -F scami Bioinformatics 2 12-07-2011 12:08 PM
SOAPdenovo -error robelb4 Bioinformatics 0 08-05-2011 11:39 AM
SOAPdenovo AnthonyB Bioinformatics 2 05-30-2009 06:12 PM

Reply
 
Thread Tools
Old 12-21-2009, 09:08 PM   #1
shailesh
Junior Member
 
Location: india

Join Date: Nov 2009
Posts: 7
Default SOAPdenovo assembler

i am trynig to use SOAPdenovo assembler but it is not working..
the command i type is ./SOAPdenovo all –s mydata.config -K:31 -p:8 -M:1 -L:K+2 -o:contig.fastq , and in the conf. file i gave the path like.q1=/home/shailesh/Desktop/softwares/SOAP/SOAPdenovo_Release1.03/SRR015342.fastq
why it is not working??? plese suggest me some easy way to use this software. its urgent..
shailesh is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2009, 09:20 PM   #2
ECO
--Site Admin--
 
Location: SF Bay Area, CA, USA

Join Date: Oct 2007
Posts: 1,358
Default

Try to keep things on target next time!

The error messages you receive may be helpful to anyone trying to help you with your urgent question.
ECO is offline   Reply With Quote
Old 12-22-2009, 03:28 AM   #3
bio-x
Member
 
Location: China

Join Date: Nov 2008
Posts: 18
Default

try the follows:
./SOAPdenovo all –s mydata.config -K 31 -p 8 -M 1 -L 2 -o contig.fastq
bio-x is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2009, 12:16 AM   #4
Melissa
Senior Member
 
Location: Switzerland

Join Date: Aug 2008
Posts: 124
Default

Use:./SOAPdenovo all –s mydata.config -K 31 -L -o contig.fastq
No need to insert -p and -M option as you are using default setting. I never use -L before but the manual said -L doesn't require integer or string.
Use q = /path for single FASTQ reads.
Melissa is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2009, 11:33 AM   #5
avt
Junior Member
 
Location: Davis, CA

Join Date: Dec 2009
Posts: 3
Default

I had this message when I used SOAPdenovo
avt$ ./SOAPdenovo all -s file.config -K 25 -L -o contig.fastq
-bash: ./SOAPdenovo: cannot execute binary file
How to solve this problem? I run it on MAC OS X v10.6
avt is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2010, 06:08 AM   #6
Hiroko
Junior Member
 
Location: Japan

Join Date: Jan 2010
Posts: 1
Default

I had same error message as avt
Can anyone tell me what is wrong?
Hiroko is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2010, 06:35 PM   #7
rwenang
Member
 
Location: Singapore

Join Date: Jan 2009
Posts: 31
Default

Usually in this case, the binary program is not the correct version for your machine. Make sure you got the right version for your OS/32/64-bit.
rwenang is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off




All times are GMT -8. The time now is 10:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Single Sign On provided by vBSSO