SEQanswers

Go Back   SEQanswers > General



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BLAST+ creating custom blast database and using blast+ filtering features deniz Bioinformatics 3 07-07-2019 09:04 AM
Second hand HiSeq2500 - queries M4TTN Illumina/Solexa 1 07-02-2019 04:01 AM
Remote blast+ skipping query sequences arundurvasula Bioinformatics 3 08-20-2018 01:27 PM
Question: Running PSI-BLAST Against Multiple Queries Morgis89 Bioinformatics 0 11-16-2015 04:41 AM
some basic queries (mapping) seq_lover Genomic Resequencing 0 11-18-2011 08:46 AM

Reply
 
Thread Tools
Old 09-15-2020, 03:01 AM   #1
Faheema
Junior Member
 
Location: Sweden

Join Date: Sep 2020
Posts: 1
Default Blast is skipping some queries

I have a problem running Blast nt database against my query sequences(fungal assembly). I noticed that BLAST is skipping some of the queries i.e contigs from the assembly. Can anyone please help? How can I make Blast to process all queries? Is it something to do with the CPU time limit? I even tried splitting my assembly file into smaller parts and submit each part separately. It still skips some contigs from the smaller parts too.*
Faheema is offline   Reply With Quote
Old 09-15-2020, 04:02 AM   #2
GenoMax
Senior Member
 
Location: East Coast USA

Join Date: Feb 2008
Posts: 7,080
Default

Are you referring to online blast? Please read about the new default blast limits in place: https://www.biostars.org/p/444732/ You would need to change the e-value most likely.
GenoMax is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off




All times are GMT -8. The time now is 09:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Single Sign On provided by vBSSO