SEQanswers

Go Back   SEQanswers > Bioinformatics > Bioinformatics



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
cufflinks segmentation fault and taking very long to run Dessi Bioinformatics 21 01-07-2015 01:53 PM
cufflinks takes too long when multiple instances are run jwhite Bioinformatics 3 06-20-2014 02:39 PM
an error when run cufflinks masylichu Bioinformatics 6 04-19-2013 09:01 AM
Run cufflinks with or without annotation? reut Bioinformatics 7 06-01-2011 01:01 PM
Is it normal for cufflinks produce different results in multiple run superligang Bioinformatics 3 03-03-2011 01:40 AM

Reply
 
Thread Tools
Old 10-30-2016, 06:29 AM   #1
Gorson117
Junior Member
 
Location: Singapore

Join Date: Oct 2016
Posts: 1
Default Cufflinks---no response after run

Hi all,

I am suffering a very strange problem in running Cufflinks and hope you can help to solve this:

1. I had run Cufflinks for a lot of times before. But recently I found it did not generate any outputs and did not report any errors. When I typed “top”, both the CPU and Memory were 0 and the status was S (sleep);

2. When I typed “cufflinks”, it returned the details of parameters as before;

3. However, if I typed “cufflinks” with an incorrect path to the SAM file, previously it would report an error like this “You are using Cufflinks v2.2.1, which is the most recent release. open: No such file or directory File a doesn't appear to be a valid BAM file, trying SAM... Error: cannot open alignment file a for reading”. But this time, there was no error reported.

Does anyone can help me on this? Thanks so much!

Best,

Gorson
Gorson117 is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2016, 08:14 AM   #2
RasmusKriis
Junior Member
 
Location: Norway

Join Date: Feb 2016
Posts: 3
Default

Hi,

I have exactly the same problem, are there someone who have any idea what the problem could be?

Rasmus
RasmusKriis is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2016, 02:17 PM   #3
Marlene Quintas
Junior Member
 
Location: Porto

Join Date: Aug 2015
Posts: 1
Default

Hi,

I'm also experiencing the same problem. Did any of you found a solution for it?
I'm not sure what should I do.

Thanks,
Marlene
Marlene Quintas is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2016, 02:21 PM   #4
RasmusKriis
Junior Member
 
Location: Norway

Join Date: Feb 2016
Posts: 3
Default

Hi,

I did fix this problem, however I am not sure how or what the problem was. First, I tried to run Cufflinks on a different computer, which had no problems running. After that I reinstalled the OS on my computer and then the problem disappeared. I don´t know if this can help you, I hope so.

Rasmus

Last edited by RasmusKriis; 11-29-2016 at 02:23 PM.
RasmusKriis is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
cufflinks, rna-seq

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off




All times are GMT -8. The time now is 08:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Single Sign On provided by vBSSO