SEQanswers

Go Back   SEQanswers > Bioinformatics > Bioinformatics



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
javascript still not working merkutinaa RNA Sequencing 2 03-13-2014 12:00 PM
Working in MiReap njsphd Bioinformatics 1 01-03-2014 10:13 AM
JIGSAW not working volavii Bioinformatics 2 10-22-2013 08:42 AM
addFeatures in cummerbund jaison75 RNA Sequencing 0 09-18-2013 12:49 PM
working in polyscan awalisa Bioinformatics 0 02-23-2012 09:01 PM

Reply
 
Thread Tools
Old 11-02-2014, 07:21 PM   #1
habbas
Junior Member
 
Location: texas

Join Date: Nov 2014
Posts: 8
Default addFeatures not working on cummerbund

Hi- I am trying to addFeatures column via cummerBund. I have tried the script on my friend's computer and it works fine. but, it doesn't seem to add anything on mine. It does not even show me any errors. but when I try to look whether it added the feature (which is basically another column), i realize that it did not add anything. here are the commands used:


cuff=readCufflinks(dbFile="cuffData.db", genome=mm9)

ensemble_type_mapping_data = read.table("/Users/haabbas/Desktop/Billur_R/Cummerbound_analysis/the_ensemble_mapping.txt", header=F)

addFeatures(cuff, ensemble_type_mapping_data, level="isoforms")

Expected_File_with_added_Feature<-annotation(isoforms(cuff))



It does not show any errors but it just fails. Any advice is appreciated.
habbas is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
addfeature, cummerbund

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off




All times are GMT -8. The time now is 01:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Single Sign On provided by vBSSO