SEQanswers

Go Back   SEQanswers > Sequencing Technologies/Companies > Illumina/Solexa



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I had a Metagenomic 16s rRNA run on MiSeq v3 kit 2 x300 cycles. with good PF >89% but AmitChaurasia Metagenomics 13 04-19-2018 08:42 AM
Nexseq run - very low density but good intensity thiNGS Illumina/Solexa 1 02-22-2018 12:51 PM
low miseq clustering after kapa library quantification Seqbob Illumina/Solexa 2 07-30-2016 10:29 PM
MiSeq Failed Run DRYTCYV Illumina/Solexa 4 12-22-2015 06:27 AM
Long amplicons failed to sequence in MiSeq run (where shorter random DNA succeeded) JamieHeather Illumina/Solexa 6 11-30-2012 03:59 AM

Reply
 
Thread Tools
Old 04-18-2020, 07:31 AM   #1
cement_head
Senior Member
 
Location: Oxford, Ohio

Join Date: Mar 2012
Posts: 253
Default MiSeq run failed; low clustering, but good QC

Have a strange situation, our latest MiSeq run failed for 16S - from a protocol (EMP @ ArgonneNatLabs) that we use all the time.

The clustering was unusually low (180 vs the expected 800) and we did a KAPA just prior to dilutions (those are correct, I checked). The run QC, Clusters %PF and all the obvious look very good - when the run finished, it did not demultiplex and says "failed".

I've contacted Illumina, but this being a Saturday, I thought I'd see if anyone has seen this before?
cement_head is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2020, 08:32 AM   #2
cement_head
Senior Member
 
Location: Oxford, Ohio

Join Date: Mar 2012
Posts: 253
Default

Bad NaOH...

Made fresh & reloaded - now working.
cement_head is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
16s, failed run, miseq 250bp

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off




All times are GMT -8. The time now is 05:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Single Sign On provided by vBSSO