SEQanswers

Go Back   SEQanswers > Bioinformatics > Bioinformatics



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Amoscmp help elisadouzi Bioinformatics 0 06-16-2011 10:03 AM
AMOScmp-shortReads-alignmentTrimmed danbrami Bioinformatics 0 11-18-2009 06:32 AM

Reply
 
Thread Tools
Old 02-11-2010, 11:38 AM   #1
sowmyai
Member
 
Location: America

Join Date: Jan 2010
Posts: 27
Default AMOScmp

I am trying to run AMOScmp with 6 reference genomes. I don't get an error in the log files but I get a zero-size contig file.

Any clues why ?
sowmyai is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2011, 10:33 PM   #2
jiyan
Junior Member
 
Location: shanghai

Join Date: Aug 2011
Posts: 6
Default

AMOScmp allows only one reference genome. If you are interested in comparative assembly using multiple references, pls contact me yji@sibs.ac.cn.
jiyan is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off




All times are GMT -8. The time now is 05:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Single Sign On provided by vBSSO