SEQanswers

Go Back   SEQanswers > Bioinformatics > Bioinformatics



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problem with CEAS maria_mari Bioinformatics 3 10-11-2015 06:01 PM
CEAS giving strange graphical output when supplying --gn-groups jereeder Bioinformatics 4 11-27-2014 10:05 PM
CEAS gives incomplete result eilosei Bioinformatics 1 02-11-2014 01:08 AM
To Build a New Index or Not To Build? arcolombo698 RNA Sequencing 0 11-30-2013 02:04 PM
CEAS error hsmart Bioinformatics 0 03-29-2011 07:26 AM

Reply
 
Thread Tools
Old 01-16-2015, 01:24 PM   #1
chxu02
Member
 
Location: GA

Join Date: Jan 2015
Posts: 18
Question build hg38 in CEAS

Hi guys,

I tried to build hg38 in CEAS using command:

$ build_genomeBG -d hg38 -g refGene -w hg38.wig -o hg38.refGene

I made this hg38.wig and it looked like:

track type=wiggle_0

fixedStep chrom=chr1 start=1 step=248956422

1

fixedStep chrom=chr2 start=1 step=242193529

1

......

It seemed good, and the annotation table was successfully created.

But when I ran ceas:

$ ceas -g hg38.refGene -b Bio.bedgraph

A graph was generated, with no information about the genome (all showing bar value of 0), while the intervals in my bed seemed to be allocated into each category in a reasonable way.

Solutions?
chxu02 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off




All times are GMT -8. The time now is 03:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Single Sign On provided by vBSSO