SEQanswers

Go Back   SEQanswers > Bioinformatics > Bioinformatics



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Running bowtie on Ubuntu KnowNothing2 Bioinformatics 3 09-28-2013 10:06 AM
TGICL: Error at step 'Clustering' huiyee1 Bioinformatics 2 05-31-2013 03:14 AM
Tabix Error on Ubuntu 10.04 JMFA Bioinformatics 2 11-25-2010 05:06 AM
Maq make error on Ubuntu 9.04 64 bit sbberes Bioinformatics 3 10-14-2009 07:36 AM
maq compile error on Ubuntu baozhi Bioinformatics 1 02-19-2009 01:28 PM

Reply
 
Thread Tools
Old 06-07-2014, 07:14 AM   #1
owwa
Member
 
Location: ak

Join Date: Jul 2012
Posts: 23
Default tgicl running error on ubuntu

After installing the tgicl 2.1 on Ubuntu 12.04, I can't run the script tgicl. The error information showed as the following:

Global symbol "%Config" requires explicit package name at /usr/lib/perl/5.14/lib.pm line 10.
Global symbol "%Config" requires explicit package name at /usr/lib/perl/5.14/lib.pm line 11.
Global symbol "%Config" requires explicit package name at /usr/lib/perl/5.14/lib.pm line 12.
Compilation failed in require at /home/owwa/transcript/TGICL/bin/tgicl line 8.
BEGIN failed--compilation aborted at /home/owwa/transcript/TGICL/bin/tgicl line 8.

Could you please help to figure it out? Many thanks!
owwa is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2014, 12:15 PM   #2
GenoMax
Senior Member
 
Location: East Coast USA

Join Date: Feb 2008
Posts: 7,077
Default

Based on that error it would appear that you may be running an older version of Perl (5.14).

tgicl web page states the following:

Quote:
tgicl_linux.tar.gz Linux x86 (glibc-2.1, requires perl>=v5.6).
GenoMax is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2014, 07:14 PM   #3
owwa
Member
 
Location: ak

Join Date: Jul 2012
Posts: 23
Default

Quote:
Originally Posted by GenoMax View Post
Based on that error it would appear that you may be running an older version of Perl (5.14).

tgicl web page states the following:
5.6 is the older one.
owwa is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2014, 04:12 AM   #4
owwa
Member
 
Location: ak

Join Date: Jul 2012
Posts: 23
Default

solved, just need do:

sudo cp etc/tgicl.cfg /etc
owwa is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off




All times are GMT -8. The time now is 01:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Single Sign On provided by vBSSO