SEQanswers

Go Back   SEQanswers > Bioinformatics > Bioinformatics



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DESeq results give extremely small p-values? chris Bioinformatics 11 08-29-2011 06:33 AM
duplicate executions of maq map seem to give some different mappings fc_c Bioinformatics 0 05-10-2011 09:21 PM
How to give data back dawe Core Facilities 8 11-10-2010 07:35 AM
maq indelpe problem jiangli Bioinformatics 0 07-10-2009 10:14 AM
indelpe from MAQ fadista Bioinformatics 6 03-05-2009 12:17 PM

Reply
 
Thread Tools
Old 08-03-2011, 12:20 AM   #1
RobinVanS
Junior Member
 
Location: Leiden, Netherlands

Join Date: Aug 2011
Posts: 1
Default maq indelpe does not give any results

Hello all!

I have a question about the command: maq indelpe. I am executing the command using:

maq indelpe maq indelpe /data/maqgene/genomes/elegans.bfa 1342068649.map

But I fail to get results. The .map file is from a paired-end run and is generated using MaqGene. If however I use the command:

maq indelsoa maq indelpe /data/maqgene/genomes/elegans.bfa 1342068649.map

it works fine, but I am more interested in the paired-end deletions. Of course it could be that there are no deletions detected, but how can I test if the indelpe call actually does what it should? In other words is there a test case or anything that I can use. Also does anyone know if the mapping file, because it was generated by MaqGene is maybe different which might cause problems?

Thanks for the help!

Robin
RobinVanS is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off




All times are GMT -8. The time now is 01:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Single Sign On provided by vBSSO