SEQanswers

Go Back   SEQanswers > Sequencing Technologies/Companies > Illumina/Solexa



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
refreeze thawed reagent cartridge for Miseq (v3) jov14 Illumina/Solexa 7 Today 04:46 AM
C1 Harvest Reagent & Dilution Reagent kobeho24 Sample Prep / Library Generation 2 05-19-2015 11:34 PM
cBot Reagent HT1 gkuffel Illumina/Solexa 0 04-15-2014 10:18 AM
Can a MiSeq be used as a Cbot? Dr. Hybe Illumina/Solexa 2 03-10-2012 09:25 AM
CBot vs. Cluster station cnicolet Illumina/Solexa 3 11-17-2010 08:12 AM

Reply
 
Thread Tools
Old 03-21-2018, 06:57 AM   #1
stasi
Junior Member
 
Location: Israel

Join Date: Feb 2013
Posts: 4
Angry Refreeze cbot plate reagent

Hi!
We thawed cbot plate v4 for PE run. And at the last minute, customer decided to cancel the sequencing :-(
We have a lot of runs waiting but non of them is v4 pe :-( so I am desperate... I have never refreeze cbot reagents before. But now it is seems like the only option... So, is any of you ever did it? Is it may work after refreeze?
stasi is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2018, 09:54 AM   #2
misterc
Member
 
Location: Livermore, CA

Join Date: Jan 2016
Posts: 29
Default

Yes, it's fine to do this.
misterc is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off




All times are GMT -8. The time now is 03:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Single Sign On provided by vBSSO