SEQanswers

Go Back   SEQanswers > Sequencing Technologies/Companies > Illumina/Solexa



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MiSeq Control Software eMAIL Settings cement_head Illumina/Solexa 1 05-23-2016 11:52 AM
HiSeq Control Software v 2.2.38 JGeskes General 1 11-11-2014 11:44 AM
Quality control of genomic resequencing data from a HiSeq gavin.oliver Genomic Resequencing 2 06-30-2013 02:48 AM
Short-read quality control software. desmo Bioinformatics 3 11-25-2011 01:06 AM

Reply
 
Thread Tools
Old 06-27-2017, 02:00 PM   #1
evertaff
Junior Member
 
Location: Somerset

Join Date: Jun 2017
Posts: 2
Default Hiseq control software archimedes error

Hi All,

OK, first post and I am an absolute Luddite,so please be gentle.

Basically, I have a number of Hiseq 2000's for sale and a prospective buyer has asked for screenshots of the HCS page. 2 of the 2000's display the image attached, which would appear to indicate an error of some sort.

Can anyone advise as to what is the issue. Not all of the 2000's I have have this issue so I am hoping it is an easy fix.

Thanks in advance for your time

Evertaff
Attached Images
File Type: jpg hiseq.jpg (67.0 KB, 26 views)
evertaff is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2017, 11:52 AM   #2
evertaff
Junior Member
 
Location: Somerset

Join Date: Jun 2017
Posts: 2
Default

Any suggestions?
Thanks
evertaff is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2017, 09:27 PM   #3
kcchan
Senior Member
 
Location: USA

Join Date: Jul 2012
Posts: 180
Default

The HiSeq 2000s were finicky at start up. You have to wait until the "DONOTEJECT" drive initializes before starting HCS. Otherwise you get that error.
kcchan is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2017, 08:37 AM   #4
ianakiev
Junior Member
 
Location: boston

Join Date: Feb 2014
Posts: 9
Default HiSeq startup

Quote:
Originally Posted by evertaff View Post
Hi All,

OK, first post and I am an absolute Luddite,so please be gentle.

Basically, I have a number of Hiseq 2000's for sale and a prospective buyer has asked for screenshots of the HCS page. 2 of the 2000's display the image attached, which would appear to indicate an error of some sort.

Can anyone advise as to what is the issue. Not all of the 2000's I have have this issue so I am hoping it is an easy fix.

Thanks in advance for your time

Evertaff

Try starting the sequencer first, then the computer. I guess Illumina put bunch of thumb drives (aka. flash drives) on the PCBs inside the instrument.

How much do you ask for HiSeq 2000?
cheers
ianakiev is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off




All times are GMT -8. The time now is 09:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Single Sign On provided by vBSSO